Ydelser

Vi er din højre hånd fra udvikling, til produktion og distribution

Vand er ikke bare vand, og der er mange ting, som man bør være opmærksom på, når man overvejer at udvikle eller etablere sit eget drikkevarebrand. 

Er der taget højde for den logistiske flytning af vandet fra kilde til produktionsenhed? 

Hvilke krav og muligheder er der for kompound, emballage, labels, låg og forpakningsmaterialer?

Hvem skal varetage lageropgaven og stå for kontakten med samarbejdspartnere og leverandører?

 

Dette er blot få af de spørgsmål, som vi erfarer, at mange glemmer at tage højde for i processen. Alligevel er disse afgørende for et godt resultat, hvor der er tænkt alle dele, muligheder og udfordringer af værdikæden ind fra start. 

Hos BOTTLERS kan vi mødekomme disse forhold, hvor vi kvalitetssikrer og optimerer processen fra kilde til færdigt produkt. På den måde sørger vi for, at slutproduktet bliver præcis, som vores kunder ønsker det, samtidig med at det lever op til de krav og forventninger, som der stilles til drikkevareløsninger i dag. 

Kontakt os for at høre mere

Har du brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med udviklingen, produktionen eller distributionen af et drikkevareprodukt, så løfter vi gerne denne opgave for dig og din virksomhed.

Er du i tvivl om, hvor I processen du har brug for sparring, eller ønsker du rådgivning og projektstyring fra start til slut – kontakt os da, så kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.

Har du spørgsmål, så giv os endelig et kald på +45 3990 9980 

bubble