Om os

18 års erfaring i drikkevareindustrien

Står du og ønsker sparring og hjælp til udvikling af helt individuelle smage og koncepter? Eller ønsker du at kunne skifte label og bestille logovand til specifikke aktiviteter eller formål? Så kan vi hjælpe fra start til slut med at komme godt i mål.

I BOTTLERS er vi eksperter i udvikling, produktion og distribution af drikkevareløsninger baseret på vores kunders individuelle ønsker og behov.

Vores proces er din fordel

En god idé kan være som et hjertebarn for mange, og der er ofte lagt meget energi og tid i udviklingen af et drikkevareprodukt. Det anerkender vi, hvorfor vi altid går til opgaven med professionalisme og forståelse for din situation.

Det betyder, at vi også altid er diskrete – både under og efter vores samarbejde.

Vi arbejder ud fra en realistisk og ærlig tilgang til tingene, da vi gennem ærlighed og direkte kommunikation hurtigst og bedst muligt når det ønskede resultat. Vi fortæller dig hellere, hvis noget ikke kan lykkes – så det sparer både dig og os for tid og ressourcer. 

Uanset vores rolle i dit projekt, så sætter vi os ind i de løsninger og muligheder som er aktuelle for netop dig. Vi zoomer hurtigt ind på opgaven, samt finder løsningen på de udfordringer, som vi allerede fra start kan forudse. 

Hvorfor bruge en ekstern samarbejdspartner?

Det spørgsmål møder vi ofte. Og svaret er relativt enkelt:

Hvorfor bruge din energi – og måske årevis af research – på at sætte dig ind i noget, når vi allerede har gjort det for dig?

Vi er eksperter på området, og det kan altså komme til din fordel. Som din eksterne samarbejdspartner kan vi nemlig spare jer for tid og penge, da vi hurtigere – og uden de samme problemer – kommer frem til kernen af jeres behov og løsninger. 

På den måde kan vi sikre en hurtigere vej til det færdige produkt, da vi med vores brancheviden og knowhow fra start kan fortælle, hvad der kan – og ikke kan lade sig gøre.

Hos BOTTLERS GROUP har vi fødevarestyrelsens elite smiley

content/sme_bl_300.jpg

Book en sparring om dine ønsker
Vi står klar til at hjælpe i alle led fra produktudvikling til distribution

 

Har du spørgsmål, så giv os endelig et kald på +45 3990 9980 

bubble