Løsninger

Basisløsninger af høj kvalitet

Er du på udkig efter et basissortiment af drikkevarer, har vi et bredt udvalg i plast, glas og pap emballage til fx logovand. Vi har også vores eget brand - AQUA REGIUS, som du kan bestille som lagervare med kort varsel, hvis du blot ønsker en almindelig kildevand af høj kvalitet. 

Scroll ned til:
Logovand
Vand med smag
Landpark vand
Standardvand

Besøg vores webshop

Logovand

Design din egen logovand både som plast- eller glasflasker.

Logovand er til dig, der søger en sjov, sund og interagerende markedsføringsplatform, uanset om det er til medarbejdere, møder eller til videresalg. Vores udvalg af logovand sikrer, at der en løsning til alle, uanset om du ønsker plastflasker eller glasflasker.

Bestil logovand

Løsninger

Vand med smag

Vi tilbyder forskellige basisprodukter af vand med smag, herunder energidrikke, isthe, sodavand og vitamindrikke. Vores udvalg indeholder kun produkter af høj kvalitet og med ingredienser, som vi kan stå inde for.

Ved vores energidrik kan du desuden få eget logo på, hvis du ønsker det. Skal vi hjælpe med at udvikle, producere og distribuere din vand med smag, står vi også til rådighed med vores konsulentydelser.

Bestil vand m. smag

Løsninger

Landpark vand

Bottlers tilbyder også dit logo vand i karton emballage. Denne emballage er pant-fri, og miljø venlig. Der udledes 70 % mindre Co2 ved produktion af denne emballage kontra en plastflaske.

Du kan naturligvis få dit eget logo på denne emballage, og den kan købes direkte i vores webshop.

Se mere om landpark

Løsninger

Standardvand

Er du på udkig efter en god kildevand.

Vi har et bredt udvalg af kildevand fra forskellige mærker som dækker de flestes behov. Vi har produkter fra forskellige kilder til forskellige priser.

Fås både i glas- og plastikflaske.

Se mere om kildevand

Løsninger

Har du spørgsmål, så giv os endelig et kald på +45 3990 9980 

bubble