Forretningsgrundlag

Rådgivning fra kilde til færdigt produkt

I BOTTLERS GROUP beskæftiger vi os med udvikling, produktion og distribution af drikkevareløsninger baseret på vores kunders individuelle ønsker og behov. Vores dialog tager udgangspunkt i kundernes situation og afsæt i kundernes mål og forventninger. Vi er uafhængige og kan derfor give vores kunder de bedste løsninger.

Nogle kunder ønsker udvikling af helt individuelle smage og koncepter, andre ønsker at kunne skifte label og bestille logovand til specifikke aktiviteter eller formål, eller ønsker at vælge et produkt fra ”hylden”. Derfor har vi både et basissortiment af egne varer under brandet ”Aqua Regius”, adgang til standard flaskedesigns med mulighed for egen label – både på glas- og plastflasker, samt mulighed for at udvikle egne unikke løsninger.

Derudover har vi opbygget specialviden om håndtering af kildevand, som skal flyttes fra kilde til en produktionsenhed. Det kan være fra det arktiske område, det nordiske område eller fra kilder i Danmark. Vi kvalitetssikrer og optimerer processen fra kilde til færdigt produkt.

Hos BOTTLERS GROUP har vi fødevarestyrelsens elite smiley

content/sme_bl_300.jpg

 

Vi rådgiver dig til den perfekte flaske

BOTTLERS kan være din sparringspartner ved et nyt projekt eller være din leverandør,
når du gerne bare vil have vand, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd.
Vælg den ydelse der passer til dig.
bubble