Om MARMOR FOODS

Vi kan også stå for logistikken

I BOTTLERS GROUP kan vi hjælpe med hele logistikken fra indkøb til produktion over lager og distribution via vores datterselskab MARMOR FOODS ApS.

MARMOR FOODS kan stå for indkøb af halvfabrikata i form af kompound, emballage, labels, låg og forpakningsmaterialer ift. kundernes ønsker og forventninger.

Vi har adgang til en række europæiske producenter, som erkendetegnet ved et højt kvalitetsniveau ved enten at være certificeret IFS/BRC og er typisk også ISO 22000 certificeret. Enkelte producenter er også certificeret som økologiske producenter. Kendetegnet for producenterne er, at de stiller høje krav til kvalitet og kvalitetstest, samt har en tilfredsstillende fleksibilitet i forhold til pris og produktmuligheder.

MARMOR FOODS kan varetage lageropgaven gennem lager i Danmark og håndtere den kontakt vedr. samarbejde med producenter, samt afsendelse af varerne.

Vi kan varetage distributionsopgaven til alle egne af verden og har adgang til en række udvalgte distributører både på land, skib og fly.

Vi rådgiver dig til den perfekte flaske

BOTTLERS kan være din sparringspartner ved et nyt projekt eller være din leverandør,
når du gerne bare vil have vand, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd.
Vælg den ydelse der passer til dig.
bubble